Crea el teu rellotge de sol

Aquesta pàgina tracta de rellotges de sol, el rellotges de sol són eines que et diuen l'hora simplement en l'ombra que dóna el sol, per tal de dissenyar un rellotge de sol, necessites saber on el vas a posar, necessites conèixer la longitut, la latitud i l'orientació de la paret en respecte al nord.
Aquesta pàgina integrada en Google Maps et permet obtindre tots els valors necessaris per construir un rellotge de sol, i a més a més directament et genera una pàgina imprimible que dóna forma al rellotge de sol, amb la qual cosa només has de imprimir, retallar, doblegar i ja tens el teu rellotge de sol vertical.
Aquesta pàgina per tant et permet crear rellotge de sol vertical (de paret) personalitzats per qualesevol punt del planeta, en parets de qualsevol declinació.

Hora Civil
Hora Civil

Aquesta pàgina ajusta el rellotge utilitzant els paràmetres de longitud, latitud, hora d'estiu i zona horària, de manera que contrueix un rellotge de sol que et dona la mateixa hora que dóna el teu rellotge o la Televisió.

SundialZone Logo

Rellotge de finestra
Rellotge de finestra

A més a més disposes de l'opció de posar el rellotge de sol al vidre d'una finestra, i llegir les hores des de dins de casa, ja que el model imprès el que fa és imprimir les lletres i els números a la part de dins.